AquaSonic

De voorstelling AquaSonic van het Deense gezelschap Between Music, die De Harmonie en Explore the North gezamenlijk zouden presenteren op 20 en 21 november, wordt geannuleerd. Helaas is het voor het gezelschap vanwege gezondheidsredenen van een van de muzikanten niet mogelijk om de voorstelling door te laten gaan dit jaar. Uiteraard krijgen kaartjeskopers persoonlijk bericht.
 
Wel zijn wij blij je te kunnen meedelen we druk bezig zijn om ervoor te zorgen dat de voorstelling alsnog te zien is in het kader van Explore the North, maar dan een jaar later op dinsdag 19 en woensdag 20 november 2019. We houden je op de hoogte van de start van de kaartverkoop voor de nieuwe voorstellingsdagen. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak, maar we zijn blij dat wij deze meesterlijke voorstelling waarschijnlijk alsnog in Leeuwarden kunnen presenteren samen met De Harmonie.

AquaSonic is verplaatst naar 19 en 20 november 2019. Bekijk hier de meest recente informatie.

Young Explorers

Wij hebben besloten het evenement Young Explorers af te gelasten. Dit festival voor jong talent in Fryslân (in het kader van Explore the North) zou op zaterdag 17 november plaatsvinden, maar vanwege voortschrijdend inzicht hebben wij besloten het anders te gaan doen op een ander moment wanneer het beter tot zijn recht komt. Kaartjeskopers krijgen persoonlijk bericht.
 
Natuurlijk spelen de jonge talenten een belangrijke rol binnen het festival Explore the North: de jonge schrijvers en theatermakers van Meeuw spelen hun voorstelling Alles is een scheermes op zaterdag 24 november in de Friesche Club en de dansers van Jeugd Dans Opleiding Fryslân hebben een gastrol in de internationale voorstelling Church of Ignorance van Liquid Loft in de Westerkerk.