De onveranderde essentie van liefdesverhalen

Peach Season is een multidisciplinaire dansvoorstelling waarin twee dansers, twee dichters (Yvonne Zeegers en Martin Rombouts) en een componist een fysieke, visuele en auditieve voorstelling maken van een liefdesrelatie. De technieken die daarbij worden gebruikt zijn geïnspireerd op ASMR therapie.

"Liefdesverhalen hebben me altijd geïnspireerd. Mijn hele leven kan worden ingedeeld in een soort seizoenen van relaties en de input die dat soort interactie bracht voor mijn gevoel van mijn ‘zelf’’ en ‘de wereld’. Mijn liefdesverhalen en die van anderen zijn belangrijk omdat, hoezeer het maatschappelijke klimaat ook verandert en daarmee onze verwachtingen van liefde, de essentie van de liefdesverhalen op de een of andere manier hetzelfde blijft. Met Peach Season wil ik terug naar deze essentie. Ik wil mensen het gevoel geven dat ze verliefd worden." 
- Gaja Caruso

Workshop

Voor een klein aantal bezoekers geeft Gaja Caruso een speciale workshop voorafgaand aan de voorstelling van 13:00 - 14:15 in De Harmonie.

Het is een bewegingsworkshop over het bevragen van de betekenis van liefde en de functies van relaties. We onderzoeken samen de fysieke aspecten van verliefd worden, verliefd zijn en uit liefde vallen, met behulp van visualisatie, improvisatie en samenwerkingswerk. Mensen van alle bewegingsachtergronden worden aangemoedigd om deel te nemen! Draag comfortabele kleding en breng wat water mee om te drinken.

Meld je aan voor de workshop


Deze voorstelling is onderdeel van de Station Noord-Hub. Lees hier meer over dit talentontwikkelingstraject.

Credits
Director: Gaja Caruso
Dancers: Gaja Caruso, Roni Yaacobi
Poets: Yvonne Zeegers, Martin Rombouts
Music: Rik van der Heuvel
Creative producer: Agnese Fiocchi
Technical producer: Jelle Rebel

Dit project wordt mogelijk gemaakt door Station Noord, Grand Theatre en Club Guy & Roni.