Poetry Circle 058 invites Poetry Circle 020 in De Westerkerk en jij kunt er gratis bij zijn! Tijdens deze Circle Session nodigen de jonge dichter-performers van Poetry Circle Leeuwarden de collega's van Amsterdam uit om elkaar hun beste werk te laten horen. En dat belooft spektakel!
 


Circle Session

Poetry Circle 058 is een van de zeven Poetry Circles van het landelijke platform Poetry Circle Nowhere voor schrijvende performers en performende schrijvers tussen de 15-25 jaar. De workshops in Leeuwarden worden georganiseerd door Explore the North en De Westerkerk in samenwerking met Poetry Circle Nowhere.
De verschillende Circles nodigen elkaar regelmatig uit voor een Circle Session, waarbij de steden onderling onder leiding van een host (Jan-Willem Poelma) battlen en hun beste werk laten horen.Wil je erbij zijn op zondag 13 maart?
Reserveer dan nu je gratis ticket.

Op zondag 13 maart kun je genieten van toffe spoken word, poëtische flows en hartstochtelijke voordrachten. De Circle Session start om 16.00 uur in De Westerkerk en is gratis toegankelijk.
Er is zelfs een open mic, waarbij je zelf het podium kunt pakken.
 


Line up

Geniet van werk van: Marijke Huisman, Rinske Dolstra, Bram Bolten, Ella Théodore, Mees van Rijswijk, Mario Overman, Desta Matla, Selma, Cat Celine, Elsbeth, Afashie Chiela, Saskia Johanna de Vries en Ngara.


Zondag 13 maart 2022 | 16.00 uur | De Westerkerk LeeuwardenReserveer hier je ticket (gratis)