Poetry Circle Nowhere

Poetry Circle Nowhere biedt een ontwikkelingstraject voor beginnende woordkunstenaars, spoken word-artiesten en schrijvers. Deze Circles bevinden zich in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Leeuwarden, Den Haag en Zwolle. In elke stad komen de deelnemers wekelijks samen om, onder gepassioneerde leiding van coaches, gastdocenten en artiesten van verschillende pluimage, hun eigen talent te ontplooien. 

Aanmelden auditie

Opgeven kan vanaf nu tot tot 8 november via website van Poetry Circle. De audities vinden plaats op donderdag 25 november (en zijn gratis!).

Let op: om je aan te melden voor de auditie is het nodig om een account aan te maken. Als je op de aanmeldbutton op de website van Poetry Circle klikt, kom je vanzelf in een online omgeving waar je een account kunt aanmaken.

Meld je hier aan voor de auditie.

Praktische informatie workshopreeks

Poetry Circle 058 gaat op donderdag 13 januari 2022 van start met wekelijkse workshops op donderdagavond van 19.30 - 21.30 uur. De workshops vinden plaats in De Westerkerk in Leeuwarden (Bagijnestraat 59). Het traject wordt in juni/juli afgesloten met een performance. Daarnaast zijn er tussendoor regelmatig Circle Sessions, waarin verschillende steden (circles) elkaar uitdagen en werk voordragen. Deelname aan de cursus kost 100 euro per persoon.

Wil je meer weten over het werk van de deelnemers van vorig jaar? Neem dan een kijkje op deze pagina.