Poetry Circle 058 invites Poetry Circle 040 in De Westerkerk en jij kunt er (gratis) bij zijn! Tijdens deze Circle Session nodigen de jonge dichter-performers van Poetry Circle Leeuwarden de collega's van Eindhoven uit om elkaar - én het publiek - hun beste werk te laten horen. Maak je op voor een inspirerende sessie vol spoken word & poëtische voordrachten.
 


Circle Session van Poetry Circle

Poetry Circle 058 is een van de zeven Poetry Circles van het landelijke platform Poetry Circle Nowhere voor schrijvende performers en performende schrijvers tussen de 15-25 jaar. De workshops in Leeuwarden worden georganiseerd door Explore the North en De Westerkerk in samenwerking met Poetry Circle Nowhere.
De verschillende Circles nodigen elkaar regelmatig uit voor een Circle Session, waarbij de steden onderling onder leiding van een host battlen en hun beste werk laten horen.Ben je erbij op zaterdag 23 april?

Reserveer dan nu je gratis ticket.

Op zaterdag 23 april kun je genieten van toffe spoken word, poëtische flows en hartstochtelijke voordrachten. De Circle Session start om 16.00 uur in De Westerkerk en is gratis toegankelijk.
Er is zelfs een open mic, waarbij je zelf het podium kunt pakken.
 Zaterdag 23 april 2022 | 16.00 uur | De Westerkerk LeeuwardenReserveer hier je ticket (gratis)