Swap your Vintage is terug met een heuse herfst/winter editie!

Op zondag 19 november 2023 kan iedereen - elke leeftijd, elke maat en elk geslacht - zijn, haar of diens vintage parels en pre-loved items weer met ons komen ruilen. De kans om je beste outfit bij elkaar te ruilen en de blits te maken tijdens ons festivalweekend.

Hoe werkt het?

Je neemt de vintage (looking) kleding die je niet meer wilt dragen mee naar De Stadskas. Bij de entree worden jouw kledingstukken zorgvuldig gecheckt. Geen gaten? Geen missende knopen? Geen rare vlekken? En past het binnen het plaatje van vintage (looking)? Dan mag het kledingstuk ingehangen worden. Voor het aantal kledingstukken dat jij inbrengt, krijg je een stempelkaart. Daarop staat precies wat je hebt ingebracht. Breng jij een tijdloze blazer, een corduroybroek van C&A en een vintage 60s jurk in? Dan krijg jij twee stempels voor hedendaagse kleding, en een stempel voor vintage kleding. Je kunt dan twee items uit het ene rek kiezen, en één vintage item uit het andere rek. Op deze manier kunnen we je ervan verzekeren dat je ook met kwalitatief gelijkwaardige items weer de deur uit loopt.

Ook accessoires zoals mooie tassen of schoenen worden ingedeeld op categorie. Deze tellen dus ook als een stempel. Je mag maximaal 15 items meenemen om te ruilen.

Entree is gratis. 13:00 - 18:00

Meer info? Check @swap.your.vintage.