Hoe verover ik Nederland via socials met mijn muziek?

Wil jij Nederland veroveren met jouw hiphop act? Kom dan naar de Vraag de Pro sessie van woensdag 15 november in De Stadskas in Leeuwarden. Tijdens het event bespreken we de invloed van social media. Hoe kun jij je muziek bijvoorbeeld het beste online verkopen? Ontdek de nieuwste online trends en leer hoe toonaangevende labels zoals Top Notch en Noah’s Ark talent scouten. De sprekers voor deze editie zijn: Salima - A&R Manager bij Top Notch & Noah’s Ark, Serena Oosterloo - Project Manager Marketing bij Top Notch & Noah’s Ark, Dimongu - producer en dj uit Friesland, Sjoerd Vriesema - Project Lead & Talent Acquisition bij Lake Woozoo. Zorg dat je erbij bent en zet je eerste stappen naar (inter)nationaal succes!

WO 15 NOV
20:00 - 23:00

Over de pro's

Salima - A&R Manager bij Top Notch & Noah’s Ark

Salima is de allereerste en enige vrouwelijke A&R manager van platenlabels Top Notch en Noah's Ark. Ze werkt samen met artiesten als Broederliefde, Idaly, Jonna Fraser, sor en Kenny B en bepaalt samen met de artiesten de muzikale strategie. In het maakproces linkt ze artiesten aan producers en andere artiesten en ze denkt mee over de selectie van singles en albums. Daarnaast is Salima verantwoordelijk voor het scouten en tekenen van nieuw muzikaal talent. 

Serena Oosterloo - Project Manager Marketing bij Top Notch & Noah’s Ark
Serena werkt samen met onder andere Sticks, S10, Hef, Typhoon, Sef en SIM—OJ en is verantwoordelijk voor de marketing en promocampagnes rondom releases.

Dimongu - producer en dj uit Friesland
Producer Domingo Pululu Luzizila, alias Dimongu, werkt structureel samen met Louis Pedro. Hij verkoopt zijn tracks via online kanalen aan zowel nationale als internationale artiesten. De muzikant uit Friesland produceert al sinds zijn 16e en is klaar om de hitlijsten te domineren.

Sjoerd Vriesema - Project Lead & Talent Acquisition bij Lake Woozoo
Sjoerd werkt nauw samen met culturele organisaties als Noordstaat en Popfabryk door projecten te leiden voor hiphopartiesten als Wurdspøken en Wisselstroom. Deze projecten hebben het doel artiesten te ontwikkelen door middel van co-creatie. Sjoerd is mede-eigenaar van Lake Woozoo, een muziekproductiebedrijf in Leeuwarden. Hier organiseert hij onder andere projecten om artiesten te helpen professionaliseren.

Ben je erbij? Meld je vragen alvast aan via dit formulier.

Het evenement is gratis toegankelijk!

Een programma van Friesland Pop.