Tickets

Op deze pagina kun je vanaf nu je kaartjes bestellen via Ticketscript. Koop nu alvast een Vroege Vogel passe-partout ticket, dan bespaar je €7,50!

Welke tickets zijn er verkrijgbaar?

De voordelige vroege vogel passe-partouts, voor de vrijdag én zaterdag, kosten €27,50 en zijn vanaf nu online beschikbaar. Met deze vroege vogel tickets bespaar je €7,50, ze zijn tijdelijk verkrijgbaar. Ben je CJP-houder? Dan betaal je voor een Vroege Vogel passe-partout slechts €20. Daarnaast is er voor kinderen onder de 12 jaar een kinderpasse-partout verkrijgbaar ter tegemoetkoming van ouders zonder oppas.

De voorverkoop voor de dagtickets start later dit jaar. Een los ticket voor een concert of lezing kopen is niet mogelijk.

Tickets voor Explore the North koop je online, via Ticketscript.

Hieronder verzeker je jezelf van een kaartje via Ticketscript. Je kunt zowel via iDEAL als met een creditcard betalen. Je betaalt een transactiefee op basis van de hoogte van het bedrag van je bestelling. Per bestelling geldt een maximum van 10 kaarten. Het is niet mogelijk kaarten te retourneren.

Ben je er nog niet helemaal uit? Neus dan nog even rond in het programma. We zijn zelf bijvoorbeeld heel blij dat Martin Kohlstedt naar Leeuwarden komt. Mag je eigenlijk niet missen!

Ontdek de prachtige locaties

Ontdek de prachtige locaties
in de binnenstad van Leeuwarden

etn-logo

24 & 25 nov. 2017 Leeuwarden