Bereid je voor op een wild, poëtisch avontuur van Joost Oomen en De Poezieboys. Deze drie bekende gezichten uit ons productiehuis brengen in hun nieuwe voorstelling LORCA een pöetisch eerbetoon aan de Spaanse dichter Federico García Lorca. De voorstelling gaat zaterdag 10 juni in première op Oerol en is daar maar liefst zestien keer te zien. Deze zomer tourt het drietal ook nog eens door het hele land tijdens het reizende theaterfestival De Parade. Dit wordt er eentje om niet te missen!

Daarnaast zie je in het gezellige West-End Theater - omgedoopt tot onze Explore the North-Hub - nieuw werk van jonge talenten die verbonden zijn aan ons productiehuis. Je maakt er kennis met projecten van Iris Dicke, de literaire popband KRT en de muzikanten Wytse Dijkstra en Thomas Venema.

Tot slot klimmen de Jonge Schrijvers dit jaar voor Het Grote Onbekende weer in de pen voor een verhaal gebaseerd op een portetfoto van iemand die ze niet kennen. Ditmaal zijn dat drie jongens van loon- en grondverzetbedrijf Trip Hek. Wat schuilt er achter deze harde werkers?

De kaartverkoop voor Oerol start op 16 mei om 12:00 uur via oerol.nl. Vrienden van Oerol kunnen al vanaf 10 mei via die weg terecht. Let op: om een voorstelling te bezoeken heb je een festivalpolsbandje + voorstellingsticket nodig van Oerol.

Lees hier meer over alle programmaonderdelen:

LORCA - Joost Oomen en De Poezieboys
Première zaterdag 10 juni - 16:30 uur
De voorstelling is tussen 9 en 18 juni zestien keer te zien tijdens Oerol.

Jonge Schrijvers - Het Grote Onbekende
Zaterdag 10 t/m dinsdag 13 juni dagelijks om 14:45 uur.
Locatie: Podium Het Strand
Kaartverkoop vanaf 16 mei via oerol.nl.

Explore the North-Hub met:

De Grote Krimp Worldtour - KRT
Vrijdag 9 juni, 19:00 en 22:00 uur
Zaterdag 10 juni, 13:00 en 16:00 uur

Velocity Made Good - Wytse Dijkstra en Thomas Venema
Vrijdag 16 juni - 13:00 uur, 16:00 uur en 19:00 uur
West-End Theater, Terschelling

Gepiekt op de middelbare school - Iris Dicke
Zaterdag 17 juni, 13:00, 16:00 en 19:00 uur
West-End Theater, Terschelling