Van 11 t/m 19 juni is zij ter voorbereiding te gast in OBE in Leeuwarden om met de inwoners van Fryslân in gesprek te gaan over de mogelijkheden en de uitdagingen van de Culturele Hoofdstad, nu in 2018, maar ook in de komende jaren. Ben jij dolenthousiast over het jaar? Vind je dat dingen anders kunnen? Heb jij een mening over de toekomst van het landschap? Over het culturele klimaat? Over de economie? Over hoe open onze samenleving is? Of elke stem wel meetelt?

Laat het Natasha weten en kom tussen 11 en 19 juni tussen 14:00 uur - 17:00 uur langs in paviljoen OBE (Oldehoofsterkerkhof). Natasha gaat daar graag met je in gesprek. En de dingen waarover we het echt niet eens zijn? Dat bespreken we in november tijdens het festival Explore the North in de ring!

Issue Wrestling is een initiatief van Natasha Taylor en een coproductie van Popfabryk, Explore the North en Jonge Harten Festival in Groningen, met dank aan Lân fan taal. Natasha Taylor was één van de veertien makers die een plan indiende voor de open call van de Popfabryk en Explore the North. In september 2018 zal er opnieuw een open call zijn voor Friese makers in de popcultuur.