Foto: Maha Eljak


 

Teodóra Róka

Het programma van de derde editie van Explore the Playground wordt gecureerd door Teodóra Róka. Róka is een multidisciplinaire Leeuwarder kunstenares, geboren in Hongarije, en werkt de laatste 4 jaar als kunstenaar en curator in Nederland. Ze werkt voornamelijk met kunst in combinatie met beeld en geluid. Teodóra is ook oprichter en curator van ‘DREAMZZ Artist-in-residence’, een evenement dat zich inzet voor meer vrouwelijke kunstenaars.


Gasten

De eerste gast die het Explore the Playground-team samen met Teodóra uitnodigt heeft, is CYNN. CYNN is een one-woman-band waar de gedachten van Cynthia Weiss voortvloeien in haar synths, drums en gitaren. Haar alledaagse gedachten smelten samen met de invloeden van The XX en Tame Impala, die een energieke brok aan alternatieve pop creëren. Meer informatie over het programma van de avond volgt snel. 


Podcast

In de aanloop naar de nieuwe editie van Explore the Playground, hebben Playground-makers Maha en Céline twee podcasts opgenomen met de eerdere twee curators, Blondeau en Jort Switijnk. In de eerste podcast zijn Blondeau en zijn designer Esmee te gast en wordt er gepraat over het ontstaan van de samenwerking, een gedeelde liefde voor Lady Gaga en natuurlijk de totstandkoming van de eerste editie van Explore the Playground. Beluister de eerste episode hier: Podcast met Blondeau.


Op de hoogte blijven van het laatste Explore the Playground nieuws? Volg ons op Instagram


 

Explore the Playground | vrijdag 22 april 20.30 uur
De Westerkerk Leeuwarden | Tickets € 7,50
Koop hier je tickets!