Kaarten Programma Nieuws Over ons Speciale projecten

nieuws /// za 28 maart /// Expedities 2019

Dwaal mee door onontdekt Leeuwarden tijdens de expedities

Ga je mee op ontdekkingstocht? Als deelnemer aan een Explore-expeditie zie je de binnenstad van Leeuwarden van een heel andere kant. Onderweg kom je met een klein groepje mede-ontdekkingsreizigers langs verborgen locaties waar je artiesten in een intieme omgeving ziet optreden. Lees hieronder verder en meld je aan via het aanmeldformulier.

Dwaal mee door onontdekt Leeuwarden tijdens de expedities
Optredens in een intieme setting in een stad bomvol verhalen

De gidsen van A Guide to Leeuwarden laten je tijdens de expedities van Explore the North 2019 zien dat Leeuwarden een stad is bomvol verhalen. Avontuurlijke explorers zagen de voorgaande jaren bijvoorbeeld Spinvis, Siv Jakobsen, A.L. Snijders en Adrian Crowley in kleine setting in prachtige panden zoals een oude zeepziederij, de kelder van het keramiekmuseum en de schatkamer van Historisch Centrum Leeuwarden (HCL). Waar de expedities dit jaar langs gaan, houden we natuurlijk nog even geheim.

Tijden en aanmelding

Zowel op zaterdag 23 november als op zondag 24 november starten de expedities om 14:00, 14:30, 15:00, 15:30, 16:00 en 16:30 uur. Er zijn twee verschillende soorten expedities, die elk anderhalf uur duren. Beide expedities vertrekken steeds met een groep van 25 mensen vanaf ons festivalhart De Stadskas op het Oldehoofsterkerkhof. Bij het aanmelden kies je welke expeditie je wilt doen. Aanmelden kan via dit aanmeldformulier.

Let op: de expedities zijn alleen toegankelijk met een festivalpolsbandje. Helaas zijn de expedities dit jaar niet rolstoeltoegankelijk.

Dwaal mee door onontdekt Leeuwarden tijdens de expedities