Optredens in een intieme setting in een stad bomvol verhalen

De gidsen van A Guide to Leeuwarden laten je tijdens de expedities van Explore the North 2019 zien dat Leeuwarden een stad is bomvol verhalen. Avontuurlijke explorers zagen de voorgaande jaren bijvoorbeeld Spinvis, Siv Jakobsen, A.L. Snijders en Adrian Crowley in kleine setting in prachtige panden zoals een oude zeepziederij, de kelder van het keramiekmuseum en de schatkamer van Historisch Centrum Leeuwarden (HCL). Waar de expedities dit jaar langs gaan, houden we natuurlijk nog even geheim.

Tijden en aanmelding

Zowel op zaterdag 23 november als op zondag 24 november starten de expedities om 14:00, 14:30, 15:00, 15:30, 16:00 en 16:30 uur. Er zijn twee verschillende soorten expedities, die elk anderhalf uur duren. Beide expedities vertrekken steeds met een groep van 25 mensen vanaf ons festivalhart De Stadskas op het Oldehoofsterkerkhof. Bij het aanmelden kies je welke expeditie je wilt doen. Aanmelden kan via dit aanmeldformulier.

Let op: de expedities zijn alleen toegankelijk met een festivalpolsbandje. Helaas zijn de expedities dit jaar niet rolstoeltoegankelijk.