foto: Sander Voerman

Project 2084 - De toekomst is hoopvol

Voor het project 2084 - De toekomst is hoopvol schreven tien Nederlandse en Vlaamse auteurs hoopvolle verhalen voor de toekomst. Het resultaat is het boek Over over morgen - Andere verhalen over de toekomst, dat in september uitgegeven wordt.

Tijdens ons festival zullen zes van de auteurs in duo’s het project presenteren, (delen van) hun verhaal voordragen en in gesprek gaan over het belang van hoopvolle toekomstverhalen. Elke dag van het festival gaat een literair koppel, samengesteld uit de auteurs Arnon Grunberg, Fiep van Bodegom, Simone Atangana Bekono, Jens Meijen, Lize Spit en Rebekka de Wit, onder leiding van literatuurwetenschapper Jesse van Amelsvoort in gesprek over het thema. Een boeiend programma dus, waar we naar uitkijken!

We presenteren dit project onder meer in samenwerking met Vlaams-Nederlands huis voor cultuur en debat deBuren uit Brussel. Project 2084 is een initiatief van Greentrack Gent. 

Allervroegste Vogel-korting nog geldig tot en met 8 augustus

Festival Explore the North 2021 vindt plaats van 19 tot en met 21 november 2021. We hebben de kaartverkoop van onze Allervroegste Vogel-kaartjes voor het festival met een week verlengd naar 8 augustus.
Met dit kaartje geniet je voor slechts € 35 drie dagen lang van ons festival. Na 8 augustus profiteer je nog van een tientje korting met het Vroege Vogel-kaartje voor € 39,50. Vanaf september betaal je € 49,50, dus wacht niet te lang!

KOOP HIER JE VROEGE VOGEL-KAARTEN