Bij Jonge Schrijvers ga je samen met jonge, professionele docenten aan de slag met allerlei schrijfstijlen en werk je aan je eigen teksten. In een inspirerende lessenreeks van 9 lessen leer je hoe je de tofste teksten schrijft. Van poëzie tot kort verhaal en van theatertekst tot spoken word!

Een podium voor jouw verhaal

De lessenreeks sluiten we af met een performance, waarbij je jouw teksten kunt laten horen aan het publiek. We werken daarnaast samen met festivals en podia: eerder traden de Jonge Schrijvers al op tijdens Explore the North en Oerol.

Aanmelden

Voorafgaand aan de lessen organiseren we twee kennismakingsworkshops in De Westerkerk: op 12 en 19 september. Tijdens deze workshops kun je ervaren of dit echt iets voor jou is. Aanmelden voor de kennismakingsworkshops kan tot 10 september via dit aanmeldformulier.

Praktische informatie

De lessen van de Jonge Schrijvers starten op woensdagavond 6 oktober in De Westerkerk aan de Bagijnestraat 59 in Leeuwarden. Je hebt daarna 9 weken 1x per week les op woensdagavond. Op zondag 12 december organiseren we een afsluitende presentatiedag. De kosten voor de lessenreeks zijn €50,-. De kennismakingsworkshops zijn gratis.

Vragen?

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Sander Koning via: sander@explore-the-north.nl