ALGEMEEN

Wat is Explore the North - The Sessions?
Van mei tot en met december 2022 organiseren we Explore the North - The Sessions. Een jaarrond programma vol verhalen in het ‘eigen huis’ De Westerkerk. En soms daarbuiten.

We hebben een programma vol prikkelende producties, nieuwe inzichten en vreemde vormen voor je. Met eigen (co)producties, jong talent en gevestigde makers. Van literatuur, wetenschap, theater tot muziek, liefst meertalig, interdisciplinair én in onverwachte samenwerkingen. Ook hebben we een literair wetenschapsprogramma binnen Bosk én een aantal producties tijdens het nieuwe internationale podiumkunstenfestival PAFFF.

In oktober hebben we 'een onderbreking' met onze festivalperiode en daarna volgt weer een nieuwe serie The Sessions.

Voor al deze Sessions - voorstellingen of lezingen - kun je een los ticket kopen.

Wanneer vindt Explore the North - The Sessions plaats?
De voorstellingen van Explore the North - The Sessions vinden plaats van mei tot en met december 2022. Meestal in De Westerkerk, soms daarbuiten.

Waar vinden The Sessions plaats?
De meeste programma-onderdelen van Explore the North - The Sessions vinden plaats in De Westerkerk, Bagijnestraat 59 in Leeuwarden. Er zijn ook voorstellingen op andere plekken, dit hebben we dan duidelijk in de omschrijving staan én dit vind je terug op je ticket.
 

Kan ik me als vrijwilliger opgeven?
Ja, dat kan zeker! Stuur een mailtje naar info@explore-the-north.nl, dan krijg je zo snel mogelijk een reactie van onze vrijwilligerscoördinator.


TICKETS

Wanneer start de kaartverkoop?

De kaartverkoop is reeds gestart. Het kan zijn dat er nog een aantal voorstellingen aan ons programma toegevoegd worden, als dat het geval is, komen ook de tickets daarvoor zo snel mogelijk online.

Hoe koop ik tickets?
Je kunt je tickets via ons kaartverkoopsysteem kopen, via de knop 'kaarten' in het menu. Je ontvangt dan een digitaal ticket. Dit kun je opslaan op je smartphone / telefoon of printen. We scannen je ticket aan de deur.

Kan ik ook tickets aan de deur kopen?
Als er nog tickets zijn, dan kun je ook een kaartje aan de deur kopen. Maar wil je zeker zijn van een plek, dan raden we je aan om je tickets online te bestellen.

Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik niet meer kan?
Nee, dit kan helaas niet.  

Mijn kaartje is kwijtgeraakt. Of ik heb geen kaartje ontvangen. Wat moet ik doen?
Af en toe komen de tickets in de SPAM-folder van je mail terecht. Misschien vind je hem daar?
Onze ticketsprovider is Yourticketprovider, dus zoek je je tickets in je mail dan kan het helpen om even op 'Yourticketprovider' te zoeken.
Nog niet gevonden? Geen zorgen. Stuur dan een e-mail naar info@explore-the-north.nl  

Kan ik mijn ticket omruilen? 
Nee, je kunt je ticket niet omruilen.

Ik heb een andere vraag, hoe kan ik contact opnemen?
In dat geval kun je een mailtje sturen naar info@explore-the-north.nl