Nieuws

Veel plezier op Welcome to the Village!

Veel plezier op Welcome to the Village!

Ben jij dit weekend op Welcome to the Village? Drie dagen lang genieten in de Groene Ster, met o.a. Gaye su Akyol, Spinvis, Larry Gus, Benjamin Francis Leftwich en een scherp kunst- en debatprogramma. Neem ook een kijkje bij Kop & Schaduw, waar je in een uit strobalen opgetrokken spreekhut even kunt mijmeren over de zaken des levens. Kop & Schaduw is een project van Grafisch Atelier Friesland, Lân fan taal & Explore the North.

Foto: Ruben van Vliet

> Lees meer

Explore op Welcome to the Village

Explore op Welcome to the Village

Op festival Welcome to the Village, 21-23 juli in Leeuwarden, presenteert Explore the North samen met Grafisch Atelier Friesland en Lân fan taal een bijzonder taalproject: Kop & Schaduw. In een parloir, een uit strobalen opgetrokken spreekhut, kun je in alle rust even mijmeren over de zaken des levens met een dichter. Een kunstenaar verbeeldt het gesprek, waarna de drukkers van de grafische werkplaats een uniek en zeer persoonlijk gedenkprentje maken.
Voor het volledige programma en tickets: www.welcometothevillage.nl

Kop & Schaduw is één van de projecten die Lân fan taal en Explore the North samen produceren. Gedurende heel 2018, en al een beetje in 2017, wordt in Lân fan taal de taal gevierd met activiteiten, voorstellingen, kunstwerken, tentoonstellingen en ruimtelijke installaties in Leeuwarden en Friesland.

> Lees meer

Eerste literaire avond in Neushoorn Café

Eerste literaire avond in Neushoorn Café

Donderdagavond 1 juni is het tijd voor de allereerste literaire avond van Explore the North, De Optimist & Lân Fan Taal. Met humor als thema en jonge, getalenteerde dichters en muzikanten op het podium, belooft het een ware training voor de buikspieren te worden.

> Lees meer
Beleef met je vrienden

Beleef met je vrienden
de karakteristieke gebouwen van de stad

etn-logo

24 & 25 nov. 2017 Leeuwarden