Poetry Circle? Iets voor mij?

Een Poetry Circle bestaat uit een groep schrijvers die wekelijks samenkomen en werken aan hun teksten, spoken word en performance. Alle niveaus zijn welkom - van slaapkamerpoëten tot ervaren podiumbeesten, dus meld je vooral aan!

Wekelijkse lessen vanaf januari
Na je aanmelding word je uitgenodigd voor de auditieronde voor Poetry Circle Leeuwarden, waaruit coach Marrit Jellema een groep samenstelt die goed bij elkaar past. Zit je daarbij, dan ga je vanaf januari aan de slag om jouw schrijftalent verder te ontwikkelen. Je hebt dan wekelijks les in Schaaf (Leeuwarden) van Marrit Jellema, zelf een jonge schrijver/performer met liefde voor spoken word. Een heel toffe ervaring dus!

Circle Sessions
Naast de wekelijkse lessen zijn er ook de Circle Sessions: dit zijn laagdrempelige podiumavonden waarbij twee Circles uit verschillende steden elkaar opzoeken. Jouw teksten zullen dus gelijk het land in vliegen! Aan het eind van het seizoen sluiten we af met een feestelijk Poetry Circle festival, waarop iedere Circle een eigen eindproduct presenteert. 

Meer info
De kosten voor dit traject zijn 120 euro, inclusief alles. Dit kun je in één keer of in termijnen betalen. Voor vragen kun je mailen naar info@poetrycircle.nl, of check de website www.poetrycircle.nl voor meer informatie.

MELD JE HIER AAN!

Join the Circle en word deelnemer van Poetry Circle Leeuwarden. Je kunt je aanmelden via de website van Poetry Circle, zie de link hierboven. Aanmelden kan tot en met 31 oktober!

Poetry Circle 058 wordt mogelijk gemaakt door Poetry Circle Nowhere, Dichter bij Leeuwarden en Explore the North.