Special | Pitch voor makers in de popcultuur (i.s.m. De Popfabryk)

Special | Pitch voor makers in de popcultuur (i.s.m. De Popfabryk)

Special | Pitch voor makers in de popcultuur (i.s.m. De Popfabryk)

De Popfabryk en Explore the North roepen Friese makers in de popcultuur op om hun ideeën en projectplannen in te dienen voor 1 oktober 2017. Uit de ingediende ideeën en plannen worden maximaal acht concepten geselecteerd.

De geselecteerde makers worden uitgenodigd voor een pitch op woensdag 22 november 2017 – dit is in de week van Explore the North 2017. Een panel gaat die dag in gesprek met de makers en selecteert hieruit enkele ideeën die samen met de makers verder onderzocht worden op realiseerbaarheid.

De ideeën en plannen moeten een publiekelijk presenteerbaar karakter hebben. Het meest haalbare idee wordt vervolgens samen met de Popfabryk geproduceerd en door Explore the North geprogrammeerd voor de editie van 2018. De Popfabryk en Explore the North hebben hiervoor een productie (start)budget van € 10.000 gereserveerd.

Hoe kun je je aanmelden?
Makers kunnen ideeën en plannen tot 1 oktober 2017 mailen naar info@popfabryk.nl. De ideeën en plannen omvatten in ieder geval een heldere omschrijving van het artistieke concept, globale begroting en planning.

Over De Popfabryk en Explore the North
De Popfabryk en Explore the North slaan de komende jaren (2016 – 2019) de handen ineen bij het stimuleren en realiseren van nieuwe Friese producties op het vlak van de popcultuur. De Popfabryk is het Fries productiehuis voor popcultuur. Verrijking, verdieping en vernieuwing van de popcultuur zijn hierbij belangrijke uitgangspunten, evenals de interactie tussen popmuziek en andere kunstdisciplines. www.popfabryk.nl

Warm jezelf

Warm jezelf
aan de optredens in een unieke setting

etn-logo

24 & 25 nov. 2017 Leeuwarden