Kaarten Programma Nieuws Over ons Speciale projecten

Stadskas

eten, drinken en gratis programma op het Oldehoofsterkerkhof van 8 t/m 24 nov

Onze Stadskas vormt van 8 tot en met 24 november voor de tweede maal hét centrum voor een divers en gratis toegankelijk kunstenprogramma. We nodigen een hele rij aan vrienden uit om hun programma in dit broeiende centrum te presenteren.

Daarnaast koop je in De Stadskas je festivaltickets, kun je elke dag komen lunchen en dineren en is de Stadskas tijdens Explore the North 2019 het hart van het festival, waar je van 22-24 november ook je polsbandje kunt komen ophalen. Let op in de Stadskas kun je alleen met pin betalen.

Hieronder vind je het gehele programma!

De stadskas. Foto: Jantina Talsma
De stadskas. Foto: Jantina Talsma
8 - 24 NOV
OLDEHOOFSTERKERKHOF, Leeuwarden


ELKE DAG GEOPEND 12:00-23:00
VR + ZA TOT 01:00
STADSKASLUNCH: 12:00-14:00
STADSKASHAP: 18:00-19:30

DO 21 NOV


16:00-18:00 Dichter fan Fryslân
In de voetsporen van de groten der Friesland! Donderdag 21 november kom je er bij ons in De Stadskas achter wie Eeltsje Hettinga opvolgt als Dichter fan Fryslân. De komende twee jaar is hij/zij hèt poëtische gezicht van de provincie. Installatie gebeurt uit handen van gedeputeerde Sietske Poepjes en wordt mede mogelijk gemaakt door Poetry Circle Leeuwarden. Ben je erbij? Meld je dan aan via [email protected]ân.nl. Blijf hier op de hoogte van het gele programma.

20:00-22:30 Dichter Bij Leeuwarden
Vijf woordkunstenaars + een improvisatieband is gegarandeerd iets wat je nooit weer zult zien. Vrij letterlijk ook, want Momentum (de improvisatieband van deze avond) speelt nooit twee keer hetzelfde. Ze laten zich meevoeren op de woorden en zinnen van vijf woordkunstenaars, en daar kan jij, on the spot, getuige van zijn. De woordkunstenaars die deze uitdaging aangaan zijn Cor Giesing, Christa Niklewicz, Jan Willem Poelma, Ilse Vos, Marrit Jellema. Dit evenement is een productie van Dichter Bij Leeuwarden in samenwerking met Explore The North.

VR 22 NOV t/m ZO 24 NOV


Festival Explore the North