Explore the North

Alles is een Scheermes

Meeuw Jonge Schrijvers & Explore the North

Het stationsgebied van Leeuwarden, de band met je broer of zus, het gebit van je nichtje: alles verandert. Je knipt je haar af, je bakt een spacecake en in de Albert Heijn om de hoek kun je de weg niet meer vinden.

Alles is een Scheermes

Soms zou je willen dat je een vlo was. Je maakt je kwaad om wat commerciële mediabedrijven Bob de Bouwer hebben aangedaan. En wat is er in godsnaam met dat tuinhek gebeurd? Alles is een scheermes is een verslag van vijf jonge schrijvers die de wereld, zichzelf en elkaar zien veranderen. Teksten die snijden, schrijnen en jeuken. Gespeeld door twee professionele acteurs en vier jongeren.

Meeuw Jonge Schrijvers en Explore the North: Alles is een Scheermes
14 - 17 maart, Westerkerk Leeuwarden
Hier vind je meer informatie en kaarten.

Over Meeuw Jonge Schrijvers
Meeuw Jonge Schrijvers is een initiatief van Meeuw Jonge Theatermakers in samenwerking met Lân fan taal en Explore the North, bedoeld voor jongeren tussen de 14 en 17 jaar. Jonge schrijvers in de dop verkennen verschillende literaire genres, onder begeleiding van professionele schrijvers. Op basis van het materiaal dat hieruit voortkomt, maken de schrijvers kleine en grotere theatrale performances, die in 2018 te zien zijn (en waren) op diverse festivals van Lân fan taal en natuurlijk ook op Explore the North.

Foto: Karel Zwaneveld