Kaarten Programma Nieuws Over ons Speciale projecten

nieuws /// do 20 februari

Jong theatertalent naar de prachtige Westerkerk

Fijn nieuws! Van 14 tot en met 17 maart brengt Meeuw Jonge Theatermakers hun kundige talenten naar de prachtige Westerkerk met de voorstelling Alles is een Scheermes. Vijf jonge schrijvers zien elkaar en de wereld veranderen. Een licht absurde, vrolijk makende voorstelling over jonge mensen met heimwee naar vroeger.

Jong theatertalent naar de prachtige Westerkerk

Op Explore the North 2018 maakten de talenten met dit stuk al de blits tussen de biljarttafels in De Friesche Club, maar nu komen ze terug met dit werk vol snijdende, schrijnende en jeukende teksten. Pak je kans, want de eerste voorstelling is al uitverkocht. Haal hier je kaartje.

Meeuw Jonge Theatermakers
Alles is een Scheermes
Westerkerk
14 - 17 maart

Het stuk komt voort uit het initiatief Jonge Schrijvers, een samenwerking van Meeuw Jonge Theatermakers en Explore the North met als doel een levendig, interdisciplinair schrijversklimaat in Fryslân. Jongeren tussen de 14 en 18 jaar krijgen lessen in schrijven. Met hun teksten worden door regisseurs en spelers theatrale performances gemaakt, die geprogrammeerd worden op onder andere Explore the North.

Jong theatertalent naar de prachtige Westerkerk