Nieuws

#EtN16: Nachttickets in de verkoop

#EtN16: Nachttickets in de verkoop

HOERA! Voor het Leeuwarder nachtpubliek dat wel eens iets anders wil én voor iedereen die overdag niet naar Explore the North kan komen, introduceren we aparte nachttickets.

Voor maar vijf euro kun je na 00:00 uur meefeesten tijdens de afterparty. En da’s de moeite waard, want op vrijdagavond hebben we het legendarische DJ-duo 2manykofferdj’s. Op zaterdag pak je het staartje van Islam Chipsy & EEK mee, waarna DJ Marcelle je de nacht in loodst met een nu al bizar vette set.

De kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar, je haalt ze in festivalhart Neushoorn. Je kan zowel met pin als cash betalen. En: als je al een Explore the North-polsbandje hebt, kan je natuurlijk gewoon naar binnen. Tot vannacht! 

via GIPHY

> Lees meer

Dimitri Verhulst maakt programma Explore the North 2016 rond

Dimitri Verhulst maakt programma Explore the North 2016 rond

De Belgische schrijver Dimitri Verhulst maakt het programma van Explore the North 2016 compleet. Hij komt aanstaande zaterdag 26 november naar Leeuwarden om voor te dragen uit zijn nieuwste werk Spoo Pee Doo en gaat daarnaast onder leiding van Marleen Nagtegaal in gesprek met zijn Nederlandse collega-auteur A.H.J. Dautzenberg.

 

> Lees meer

De Moanne presenteert Explore the North-editie

De Moanne presenteert Explore the North-editie

Het Friese culturele tijdschrift (en website) De Moanne en Explore the North werken ook dit jaar weer nauw samen. De Moanne maakte een editie vol interviews en voorverhalen over het festival. Over In C van Terry Riley, Islam Chipsy, Stichting Hobbyrock, Marleen Nagtegaal en Joost Oomen, Chantal Acda en veel meer. En wij zijn enorm trots over het resultaat. Ook gaan wij in het komende jaar de samenwerking verder verdiepen, door gezamenlijk activiteiten te organiseren. Kijk ook op demoanne.nl.
 

> Lees meer

Arjen Lubach en Gabriel Rios bevestigd!

Arjen Lubach en Gabriel Rios bevestigd!

Twee bevestigingen waar we ontzettend trots op zijn: schrijver, cabaretier en televisiemaker Arjen Lubach en de Belgische singer-songwriter Gabriel Rios maken beide hun opwachting op zaterdag 26 november.

> Lees meer